** OBS DENNE SIDE ER UNDER OPDATERING, FØLG IKKE DISSE ANVISNINGER KONTAKT I STEDET GITTE SOELBERG PÅ GITTESOELBERG@HOTMAIL.COM **

KOM GODT I GANG

Start med at logge ind, vælg Holdtilmelding - bemærk at det er her man melder sig til både opstaldning, undervisning osv. Husk at give dig tid til lige at se hvad det er du kan melde til, så du får alle dine ønskede/obligatoriske ydelser med
 
KONTINGENT -  er det vigtigt du melder til det som det første, da det er en forudsætning at man er medlem, hvis man vil gøre brug af alle de andre faciliteter/aktiviteter der udbydes. Der kan vælges mellem aktiv og passiv kontingent.
 
ADMINISTRATIONSGEBYR - Dette gælder alle aktive medlemmer med månedlige ydelser. Husk som det første at melde dig til administrationsgebyret, det er et obligatorisk gebyr, kun 15,- kr. pr. måned, men en vigtig indtægt for klubben!

HOLDOVERSIGT - her kan du på en mere overskuelig måde se hvornår rideholdene ligger, hvis du holder musen hen over det hold du er interesseret i vil du kunne se yderligere oplysninger om holdet, læg mærke til at der er 2 hold ud for hver tid, det ene hold er til Jer der rider på egen hest, det andet til Jer der rider på Klubhest. klik på PRISEN for at tilmelde dig. Du kan også finde holdene med lidt mere beskrivelse på under quicklinks, eller holdtilmelding.
Bemærk - Der er IKKE rabat ved tilmelding på flere hold.
 
ENETIMER PAKKE- Det er nu muligt at købe en pakke med hhv 1 eller 2 ugentlige enetimer hos hhv berider eller assistenter, Enetimerne finder du også under holdtilmelding. Tidspunktet for enetimen aftales stadig med den enkelte underviser. Så det tidspunkt der står for enetimer på holdoversigten er et fiktivt tidspunkt, det rigtige tidspunkt får du af din underviser.
BEMÆRK at alle enetimer ligger på holdoversigten mandag, mellem 10.00 og 11.30, det er altså her man tilmelder sig enetimen, men ikke det tidspunkt man rider på.
 
ENETIMER ENKELTE - Enkelte enetimer kan du tilmelde dig under Event. Her vil der ligge et event der hedder Enetimer og månedens navn, du skal stadig have en aftale med din underviser inden du tilmelder dig, det er muligt at melde sig til samme event flere gange, så vil du have mere end én enetime i løbet af måneden tilmelder du dig bare samme event en gang mere.
 
HALVPARTER - Jer der har halvparter vælger halvparter under Holdtilmelding/quicklinks/halvparter, da halvparterne udløser 2 gratis undervisningstimer om ugen, skal I ikke tilmelde jer de normale hold, da systemet så vil trække prisen for holdet på jeres betalingskort, send i stedet en mail til gittesoelberg@hotmail.com og fortæl hvilke 2 hold I går på, så sætter hun jer på holdet uden om systemet.
 
SKAL DU MELDE TIL OPSTALDNING M.V - SE HERUNDER
 
OPSTALDNING - Du kan vælge mellem forskellige "hold" under opstaldning, ny stald uden vindue, ny stald med vindue eller laden/udestald. Du skal vælge den form for opstaldning, som du har aftalt med Ann Katrine Kejser Rasmussen. Ønsker om ændring i opstaldning skal aftales med Ann Katrine , før man vælger en anden form for opstaldning her. 
Jer der har flere heste opstaldet har også en mulighed for at vælge det, der er 3 forskellige hold der starter med X
 
HØ, FOLDORDNING, SKRIDTBÅND - Husk også at tilmelde til disse ordninger, Husk at vælge om det er Hø 1 eller 2 gange dagligt. Også her er der hold til Jer der har flere heste opstaldet.
 
MOMS - Alle opgivne priser er incl. moms, eller momsfritaget, der tillægges altså ikke moms til de priser der står på denne side.
De ydelser der er moms på er: Opstaldning i den nye stald og alt foder.
 
Hvis man ønsker at melde fra nogen af de ydelser man har valgt, kontakter man Gitte Soelberg på mail gittesoelberg@hotmail.com - man kan ikke selv melde fra holdene.